fbpx

AGENDA

De planning voor aankomende maanden. Hieronder vindt je het overzicht van al onze speciale evenementen en workshops.

AGENDA

De planning voor aankomende maanden. Hieronder vindt je het overzicht van al onze speciale evenementen en workshops.

JANUARI

 Start 7 februari

Centrum en Noord

NEXT LEVEL GROUP

Kickstart het jaar met de Next Level Group. Voor 8 weken lang werk jij samen met een leuke groep aan jouw fitheid, onder begeleiding van ervaren trainers. Je ontvangt trainingsschema’s, voedingsadvies en krijgt begin- tussen en eindmetingen. Je doorloopt het traject op basis van jouw eigen doelen. Dus wil je sterker, fitter, slanker worden of vind je sporten gewoon onwijs leuk? Dan staat de NLG op jouw lijf geschreven!

Wanneer

Kick-off: 7 februari 2021

Start: 15 februari 2021 – Eindigt 12 april ⁠2021

Groepen

Centrum⁠
Groep 1: Elke maandag en woensdag om 19:00
Groep 2: Elke maandag en woensdag om 20:00

Noord⁠
Groep 3: Elke maandag en woensdag om 20:00⁠

Kosten
€249 + 2x/week abonnement

Next steps
Stuur een mailtje naar wouter@sportstudio79.nl voor al je vragen, of om je meteen aan te melden en wie weet zien we jou dan bij de next, Next Level Group!

FEBRUARI

27 februari

14:00 – 16:00

BREATHWORK MET SANNE

Heb je wel eens gemerkt dat je stopt met ademen als je denkt of schrikt? Of dat je ademhaling sneller gaat als je boos bent? De adem is bij je vanaf het moment dat je op aarde komt tot het moment dat je de aarde verlaat. Hoe we ademen zegt heel veel over ons. De adem is verbonden met ons gevoel en we controleren onze gevoelens ermee.

De verbonden ademhaling is een actieve meditatie waarbij we voorbij onze gedachten, terug naar het lichaam kunnen gaan. Daar ligt vaak heel wat opgeslagen, zoals stress, emoties en overtuigingen. Omdat door de verbonden ademhaling de mind zich volledig kan ontspannen, kunnen we bij dingen die we normaal (onbewust) onderdrukken. Zo kan het verwerkt worden en daarna losgelaten, wat er voor zorgt dat je lichter, minder gestresst en meer in verbinding met jezelf door het leven kan gaan.

Deze workshop kan een kennismaking zijn met ademwerk, maar ook geschikt als je al ervaring hebt met de verbonden ademhaling. Je zal uitgebreid uitleg krijgen over de techniek en de kans hebben om vragen te stellen. Daarna zullen we ongeveer 45 minuten ademen, waarna we met elkaar napraten over je ervaring en er ruimte is voor vragen. Een ademsessie is niet zomaar een yogales. Als je vragen of twijfels hebt, neem dan contact op met Sanne (info.beyondbinary@gmail.com) om te kijken of deze groepsessie geschikt is voor jou of schrijf je meteen in via http://bit.ly/breathworkshopsanne.

Datum: 27 februari 2021

Plaats: Tussen de bogen 64

Prijs: €35