fbpx

WIJ ZOEKEN

Bij Sportstudio 79 helpen we mensen in groepsvorm fit te worden en fit te blijven. We maken het sporten toegankelijk voor elk niveau en creëren een sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. We werken zonder spiegels en fitnessapparaten maar zorgen juist voor persoonlijke begeleiding en een opbouwend trainingsprogramma. Het programma bestaat uit kracht- en conditietraining en yoga. Hiermee bieden we alles om fit te worden en fit te blijven.

TRAINERS

Tijdens je werk bij Sportstudio 79 ga je als de slag als trainer in zowel onze centrum als noord studio. Je neemt de leden mee in de trainingen volgens het concept van de Sportstudio. Je geeft met energie en toewijding alle type fitnesslessen. Naast het verzorgen van de training, ben je gastheer/vrouw en speel je een belangrijke rol in het bouwen van de community. Je bent op zoek naar een gevarieerde parttime job van gemiddeld 16 uur per week en bent flexibel om in te vallen.

WIJ BIEDEN JOU

Een plek met veel betrokken leden en gezellige collega’s

Een plek waar je veel kan leren op het gebied van groepstrainingen

Mee te kijken en mee te denken in een groeiend bedrijf

Geen fitnessapparaten, geen spiegels, geen ego’s

JE BENT

Sportief en meerdere malen per week in een gym of yogastudio te vinden

Iemand die het maximale uit zichzelf en uit een ander haalt

Sociaal en energiek

Ouder dan 21 jaar

Ervaren in het geven van groepslessen of yoga

Beschikbaar in het weekend en in de avonden

Iemand die nederlands en engels spreekt

SOLLICITEREN?

Stuur ons je CV en een motivatie video waarin je ook jouw lievelings beweging laat zien en uitlegt naar info@sportstudio79.nl.