fbpx

TRAININGEN

TRAININGEN

Bij Sportstudio 79 geloven we in de kracht van een groep. Daarom geven wij al onze trainingen in groepsvorm. Door samen te sporten blijf je elkaar motiveren, haal je meer uit jezelf en bovendien is het ontzettend gezellig!

FIT

FIT (Functional Interval Training) is een mooie mix van krachtoefeningen en conditietraining. Daarmee is het een functionele training voor het hele lichaam en het onderhouden van je dagelijkse bewegingspatroon.

Deze les is toegankelijk voor elk niveau en voor zwangere dames.

HIT

Tijdens de HIT (High Intensity Training) werken we vooral aan je conditie: het beweegtempo, en dus je hartslag, gaan een tandje omhoog. Het is een uitdagende training waarin je veel calorieën verbrandt en lekker veel stoom afblaast!

PIT

Bij de PIT (Power Improvement Training) ontwikkel je kracht en spiermassa. We focussen tijdens de PIT op je benen, borst, rug, schouder, armen en buik. We gebruiken pittige (snap je ‘m?), maar toegankelijke oefeningen zodat je stap voor stap sterker wordt.

Deze les is toegankelijk voor elk niveau en voor zwangere dames.

Yoga

Bij onze yogalessen kom even helemaal tot jezelf. In onze yogalessen gebruiken we door ons geselecteerde yogahoudingen die je leren goed te bewegen, bewuster te worden van je lichaam en te ontspannen.

NLG

Bij de Next Level Group (NLG) ga je met een kleine, vaste groep fanatieke sporters acht weken lang alles geven. In deze pittige weken streef jij je eigen doel na: of je nou af wil vallen, spiermassa op wil bouwen of gewoon wat actiever door het leven wil gaan. De NLG is een aanvulling op je reguliere trainingen en naast de training krijg je een coach, tussentijdse metingen, voedingsadvies en tips om deze acht weken zo succesvol mogelijk door te lopen.

Programma's

Voor leden met een onbeperkt abonnement bieden we zes leuke en uitdagende programma’s aan, voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om op een gezonde manier fit te worden én fit te blijven.